divendres, 21 d’octubre del 2016

Turning Point "clicker"

El Tuning Point és un programa de sistema de votació, introduït dins del sistema Microsoft Power Point, que consisteix en un mecanisme àgil i modern que permet obtenir informació i opinions de diverses persones a la vegada, a través de comandaments inalàmbrics. Molt útil per generar informers, comparar respostes i obtenir resultats. 


Quines aplicacions didàctiques i metodològiques tenen les PDI per als professors o per ensenyar als nens/es d'Educació Infantil?
Aquesta tècnica facilita el treball al professor per elaborar diapositives de resposta única o de tria múltiple, amb ordres de preferències, votacions per equips o bé diapositives simples amb diverses fotos per elegir. En aquest cas, a les classes d'infantil, és una eina útils i entretinguda per a fer servir amb els nens, ja que amb tan sols que premin una de les tecles del comandament, ja entraran en funcionament amb el material utilitzat. Això afavoreix la participació activa durant la classe, fent que l'aprenentatge sigui més col·laboratiu, i ajudi als estudiants a retenir conceptes i inclús anima als tímids a participar, ja que s'expressen millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada